¡Benvinguts a la Web dels Antics Escolans!

És una Entitat que té per finalitat mantenir el contacte i el caliu entre totes les persones que en la nostre infantesa hem estat Escolans de Montserrat.
Per mantenir aquest contacte s’organitzen al Monestir, unes Trobades anuals per promocions i un Aplec General per a tothom, també a Montserrat.
S’edita periodicament un Full Informatiu, sobre les activitats i fets del Monestir, Escolania i dels Antics Escolans.
Esperem la col·laboració de tots.
Adjuntem els Estatuts de l’entitat. PDF-estatuts

Aplec del Centenari

Aplec del Centenari

¡Estrenem la 2ª Web, combinada amb Facebook!

Ens agradaria molt poder-vos tenir a tots els que disposeu d’aquest mitjà, com amics, per poder informar-vos de les novetats i rebre al mateix temps les vostres noticies i activitats.
La pàgina web està a la disposició de tots els Antics Escolans, per publicar-hi temes d’interès general i en especial pel que fa a les vostres activitats musicals.

En aquesta nova pàgina incorporem un apartat (Arxiu) per anar-hi introduint documentació històrica, partint de l’any 1975.
Esperem doncs la col·laboració de tots, perquè aquesta web ens serveixi per apropar-nos una mica més els que formem aquesta gran família.
Salutacions,
L’Equip de Treball

Avantatges del carnet

cliqueu en aquest enllaç i els trobareu desglossats

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Escolania canta des del confinament

Malgrat el confinament l’Escolania no deixarà de cantar per la Festa de la Mare de Déu!!

 

Corvirtual

Ja tenim aquí el video amb tots els participants en aquest primer CorVirtua, creat per en Carles Prat (promoció 1995) on s’interpreta l’O SACRUM del mateix Carles Prat.

 

A Igualada 

L’antic escolà Daniel Mestre Dalmau (promoció 1983) ens deixa aquest Sonet de Mn. Jacint Verdaguer i música del propi Daniel, amb la següent dedicatòria: A TOTES LES VÍCTIMES, ALS SUPERVIVENTS, ALS SANITARIS
I A TOTES LES IGUALADINES I IGUALADINS
QUE HAN LLUITAT CONTRA EL COVID-19

 

O Sacrum Convivium

El compositor i tenor Carles Prat (promoció 1995) ha creat un cor virtual durant aquest confinament. A través de les xarxes socials va fer una crida perquè qualsevol persona que ho desitgés interpretés una de les seves composicions, O sacrum convivium.D’aquí uns dies el resultat veurà la llum.

Diferents mitjans de comunicació s’han fet ressó d’aquest fabulosa iniciativa

https://www.lavanguardia.com/vida/20200408/48387390353/confinado-en-igualada-el-compositor-y-tenor-carles-prat-crea-un-coro-virtual.html?fbclid=IwAR28hMphHYMevpa0KC5SF9cWhCi_L6468eYr2bu9zFeDEh2Pa5YAQyLg4yUhttp://

 

Germán de la Riva amb els professionals de la Salut

Aquests dies de confinament en German De La Riva Herrera(promoció 1988) ens deixa cada dia un petit vídeo cantant en suport a “professionals de la sanitat, a tots els malalts i a tothom qui necessitem ànims en aquests dies”

Gràcies German per aquesta Iniciativa.

Bring Him Home pel 10è dia. Quan vaig sentir la pelicula #lesmiserables amb la immensa actuació d’en@thehughjackman m’en vaig enamorar. Dessitjo que Déu i l’univers il·lumini a tots els professionals de la sanitat, a tots els malalts i a tothom qui necessitem ànims en aquests dies.#graciesgraciesgracies#confinementmusic#bringhimhome#demàmés

Publicada por German De La Riva Herrera en Martes, 24 de marzo de 2020

Segueix-nos al Facebook: