¡Benvinguts a la Web dels Antics Escolans!

És una Entitat que té per finalitat mantenir el contacte i el caliu entre totes les persones que en la nostre infantesa hem estat Escolans de Montserrat.
Per mantenir aquest contacte s’organitzen al Monestir, unes Trobades anuals per promocions i un Aplec General per a tothom, també a Montserrat.
S’edita periodicament un Full Informatiu, sobre les activitats i fets del Monestir, Escolania i dels Antics Escolans.
Esperem la col·laboració de tots.
Adjuntem els Estatuts de l’entitat. PDF-estatuts

Aplec del Centenari

Aplec del Centenari

¡Estrenem la 2ª Web, combinada amb Facebook!

Ens agradaria molt poder-vos tenir a tots els que disposeu d’aquest mitjà, com amics, per poder informar-vos de les novetats i rebre al mateix temps les vostres noticies i activitats.
La pàgina web està a la disposició de tots els Antics Escolans, per publicar-hi temes d’interès general i en especial pel que fa a les vostres activitats musicals.

En aquesta nova pàgina incorporem un apartat (Arxiu) per anar-hi introduint documentació històrica, partint de l’any 1975.
Esperem doncs la col·laboració de tots, perquè aquesta web ens serveixi per apropar-nos una mica més els que formem aquesta gran família.
Salutacions,
L’Equip de Treball

Avantatges del carnet

cliqueu en aquest enllaç i els trobareu desglossats

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Ensemble Exclamatio al Monestir de Pedralbes

Aquest dijous 27 d’agost, la mezzosoprano Cristina Segura i l’Ensemble Exclamatio, formada per Oleguer Aymamí (promoció 1992), violoncel i violoncel piccolo, Edwin García, guitarra i tiorba, i Ariel Rychter, orgue positiu i clavicèmbal, clouran les Vespres Musicals del Monestir de Pedralbes.
Oleguer Aymamí: “La clàssica és valenta”
 
 
NUVOL.COM
Oleguer Aymamí: “La clàssica és valenta”
Música antiga i feminitat a les Vespres Musicals del Monestir de Pedra
 

Trobada de les promocions 2009 i 2010

Les promocions de 2009-2010 han fet una trobada de 3 dies a Montserrat, on han compartit el seu dia dia i les seves noves experiències dins la “nova normalitat”.
La imatge pot contenir: 8 persones, persones dretes, cel, núvol i exterior

 

Trobada de la promoció 2014

 
Aquests dies el antics escolans de la promoció del 2014 han compartit 3 dies d’estada a Montserrat. Amb ells hi ha estat el P. Sergi d’Assís.
 
 
 

Trobada promoció 2012

 
Aquests dies el antics escolans de la promoció del 2012 han compartit 3 dies d’estada a Montserrat. Amb ells hi ha estat el P. Sergi d’Assís.
La imatge pot contenir: 8 persones, persones dretes, muntanya, cel, exterior i natura

Segueix-nos al Facebook: