¡Benvinguts a la Web dels Antics Escolans!

És una Entitat que té per finalitat mantenir el contacte i el caliu entre totes les persones que en la nostre infantesa hem estat Escolans de Montserrat.
Per mantenir aquest contacte s’organitzen al Monestir, unes Trobades anuals per promocions i un Aplec General per a tothom, també a Montserrat.
S’edita periodicament un Full Informatiu, sobre les activitats i fets del Monestir, Escolania i dels Antics Escolans.
Esperem la col·laboració de tots.
Adjuntem els Estatuts de l’entitat. PDF-estatuts

Aplec del Centenari

Aplec del Centenari

¡Estrenem la 2ª Web, combinada amb Facebook!

Ens agradaria molt poder-vos tenir a tots els que disposeu d’aquest mitjà, com amics, per poder informar-vos de les novetats i rebre al mateix temps les vostres noticies i activitats.
La pàgina web està a la disposició de tots els Antics Escolans, per publicar-hi temes d’interès general i en especial pel que fa a les vostres activitats musicals.

En aquesta nova pàgina incorporem un apartat (Arxiu) per anar-hi introduint documentació històrica, partint de l’any 1975.
Esperem doncs la col·laboració de tots, perquè aquesta web ens serveixi per apropar-nos una mica més els que formem aquesta gran família.
Salutacions,
L’Equip de Treball

Avantatges del carnet

cliqueu en aquest enllaç i els trobareu desglossats

ÚLTIMES NOTÍCIES

Trobada grans 2020

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Montserrat la trobada anual dels antics escolans més grans, de les promocions 1931-1970, en un clima de festa i amistat. Per molts anys!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L’Escolania a Moscou

Avui que els escolans marxen de viatge, recordem les dues primeres vegades que l’Escolania va cantar a Moscou. Aquí teniu una foto del 2011 a la Plaça Roja, i una del 2013 davant el mateix auditori on ara també cantarà l’Escolania. Bon viatge i bons concerts, escolans!!

 

Xavier Pallas i les campanes

L’antic escolà Xavier Pallàs (promoció 1990) ha presentat el seu llibre “Campanes i campanars de la Garrotxa” (Ed. El Bassegoda): un estudi exhaustiu de totes les campanes de la Garrotxa, en el qual a més s’hi pot escoltar el so de totes les campanes inventariades a través d’un codi QR. Amb la seva obra, en Xavier posa en valor aquest patrimoni en bona part oblidat.
https://youtu.be/BGMA1scZoa4

 

Trobada europea de joves a Wroclaw

Antics escolans de 18 a 21 anys han participat en la trobada europea de 15.000 joves a Wrocław, organitzada per la comunitat de Taizé. Després han visitat Auschwitz i les restes del gueto de Cracòvia. A les fotos, davant la Basílica de Santa Maria de Cracòvia i a les mines de Wieliczka.

 

Trobada promoció 2014

Diumenge 22 els antics escolans de la promoció 2014 han fet trobada a Montserrat i han cantat a Vespres amb els escolans.

 

Segueix-nos al Facebook: