Per aquests dies de confinament us proposem el tercer acte de l’òpera ‘Garraf’ (aquesta operava ser un projecte conjunt del músic Josep Garcia Robles i del poeta Ramon Picó i Campamar). L’obra es va representar l’any passat per tancar el conjunt d’actes que es van celebrar per commemorar l’Any Güell.

L’òpera està interpretada per joves cantants com la soprano tarragonina Mireia Tarragó en el paper de nimfa. La resta del repartiment l’integren Francesc Ortega Martí (promoció 2001) (Garraf), Néstor Pindado (Posidó), Martí Buïl Castells (promoció 1999) (Aelus) i Marc Tost Brustenga (promoció 1988) (Proteus). Als intèrprets principals els acompanya el Cor de Cambra de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit per Poire Vallvé. El repartiment el completen David Malet al piano i Francesc Cortès a la direcció musical.

L’enhorabona a tots ells per participar en aquests projectes de recuperació del patrimoni musical de casa nostra.