Programes especials

Per aquests dies de confinament us proposem el tercer acte de l’òpera ‘Garraf’ (aquesta operava ser un projecte conjunt del músic Josep Garcia Robles i del poeta Ramon Picó i Campamar). L’obra es va representar l’any passat per tancar el conjunt d’actes que es van celebrar per commemorar l’Any Güell.

L’òpera està interpretada per joves cantants com la soprano tarragonina Mireia Tarragó en el paper de nimfa. La resta del repartiment l’integren Francesc Ortega Martí (promoció 2001) (Garraf), Néstor Pindado (Posidó), Martí Buïl Castells (promoció 1999) (Aelus) i Marc Tost Brustenga (promoció 1988) (Proteus). Als intèrprets principals els acompanya el Cor de Cambra de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit per Poire Vallvé. El repartiment el completen David Malet al piano i Francesc Cortès a la direcció musical.

L’enhorabona a tots ells per participar en aquests projectes de recuperació del patrimoni musical de casa nostra.

 

Portes Obertes

El proper dia 15 de març, diumenge, l’Escolania celebra la jornada de portes obertes.
Si coneixeu alguna família a que li pugui interessar, us agrairem si els hi podeu fer arribar la informació.

També us deixem el link del vídeo de presentació d’un nou llibre, per a conèixer millor l’escolania.

L’Escolania per dins i per fora és un llibre amb text de Marina Miralles editat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat

Trobada grans 2020

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Montserrat la trobada anual dels antics escolans més grans, de les promocions 1931-1970, en un clima de festa i amistat. Per molts anys!
 

Trobada europea de joves a Wroclaw

Antics escolans de 18 a 21 anys han participat en la trobada europea de 15.000 joves a Wrocław, organitzada per la comunitat de Taizé. Després han visitat Auschwitz i les restes del gueto de Cracòvia. A les fotos, davant la Basílica de Santa Maria de Cracòvia i a les mines de Wieliczka