¡Benvinguts a la Web dels Antics Escolans!

És una Entitat que té per finalitat mantenir el contacte i el caliu entre totes les persones que en la nostre infantesa hem estat Escolans de Montserrat.
Per mantenir aquest contacte s’organitzen al Monestir, unes Trobades anuals per promocions i un Aplec General per a tothom, també a Montserrat.
S’edita periodicament un Full Informatiu, sobre les activitats i fets del Monestir, Escolania i dels Antics Escolans.
Esperem la col·laboració de tots.
Adjuntem els Estatuts de l’entitat. PDF-estatuts

Aplec del Centenari

Aplec del Centenari

¡Estrenem la 2ª Web, combinada amb Facebook!

Ens agradaria molt poder-vos tenir a tots els que disposeu d’aquest mitjà, com amics, per poder informar-vos de les novetats i rebre al mateix temps les vostres noticies i activitats.
La pàgina web està a la disposició de tots els Antics Escolans, per publicar-hi temes d’interès general i en especial pel que fa a les vostres activitats musicals.

En aquesta nova pàgina incorporem un apartat (Arxiu) per anar-hi introduint documentació històrica, partint de l’any 1975.
Esperem doncs la col·laboració de tots, perquè aquesta web ens serveixi per apropar-nos una mica més els que formem aquesta gran família.
Salutacions,
L’Equip de Treball

Avantatges del carnet

cliqueu en aquest enllaç i els trobareu desglossats

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

Concert inaugural de l’Any Joan Manén

Concert inaugural de l’Any Joan Manén
—10è cicle de concerts “Els teus clàssics”
Avui 9 de febrer, a les 19:30h, Concert Inaugural de l’Any JOAN MANÉN: https://www.palaumusica.cat/…/concert-inaugural-de-l…
El podeu seguir per Youtube en directe des de casa: https://www.youtube.com/watch?v=WTYYuW0Qsdk
Júlia Farrés-Llongueras, soprano; Roger Padullés (promoció 1985), tenor; Maria Teresa Garrigosa, soprano; Montserrat Seró, soprano; Beatriz Jiménez, soprano; Marta Valero, mezzo; Josep Ramon Olivé (promoció 1998), baríton; Elena Copons, soprano; Anna Tobella, mezzosoprano; David Alegret, tenor
Albert Giménez, Lluís Rodríguez Salvà, Enrique Bagaría, Mireia Fornells, Jordi Masó, Marc Heredia, Josep Surinyac, Emili Blasco, Jordi Armengol (promoció 1987), Joan Miquel Hernández, Daniel Blanch, pianistes
 
 

A dos orgues

El Cor de Cambra de Granollers ha portat a l’església de Sant Esteve de Granollers “El Messies”, de Händel.  La versió té dues característiques importants. Per un costat que és una versió reduïda. I l’altra que s’ha adaptat a dos orgues, els quins hi ha en aquesta església. Els organistes han estat en Vicenç Prunés (promoció 1970) i l’Ignasi Prunés (promoció 2010). Ells mateixos, pare i fill, van fer l’adaptació de la partitura als dos orgues.


Ecos

Carles Viarnès (Promoció del 1985) ha aprofitat l’obligat període de confinament per reformular la combinatòria de tres grans cançons i donar lloc a nous registres, a nous matisos, amb tres versions que ara conformen el nou EP Ecos. Obre el recull la relectura del clàssic intemporal “La leyenda del tiempo”, amb música de Ricardo Pachón i immortalitzat per Camarón. Segueix “Podría ser peor”, himne pop de La Casa Azul. I completa el trio un hit recent d’El Petit de Cal Eril, “Pols”.
També el podreu votar al premis Enderrock en la categoria de “Millor disc de clàssica i contemporània del 2020”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Records i somnis

El tenorRoger Padullés (promoció del 1985) i el pianista Francisco Poyato acaben de publicar “Records i somnis”, una integral de les cançons de Juli Garreta.
Aquest enregistrament de l’editorial FICTA també participa a la categoria “Millor disc de clàssica i contemporània del 2020” del premis Enderrock. https://www.enderrock.cat/votaciopopular
 
 
 
 

Emociona’t

I continuem amb els premis Enderrock 21!! i també en la categoria de “Millor disc de clàssica i contemporània” el disc “Emociona’t” de LA SIMFÒNICA DE COBLA I CORDA DE CATALUNYA, on un bon grapat d’arranjaments els ha fet l’Adrià Barbosa (promoció del 1995) https://www.enderrock.cat/votaciopopular
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segueix-nos al Facebook: