¡Benvinguts a la Web dels Antics Escolans!

És una Entitat que té per finalitat mantenir el contacte i el caliu entre totes les persones que en la nostre infantesa hem estat Escolans de Montserrat.
Per mantenir aquest contacte s’organitzen al Monestir, unes Trobades anuals per promocions i un Aplec General per a tothom, també a Montserrat.
S’edita periodicament un Full Informatiu, sobre les activitats i fets del Monestir, Escolania i dels Antics Escolans.
Esperem la col·laboració de tots.
Adjuntem els Estatuts de l’entitat. PDF-estatuts

Aplec del Centenari

Aplec del Centenari

¡Estrenem la 2ª Web, combinada amb Facebook!

Ens agradaria molt poder-vos tenir a tots els que disposeu d’aquest mitjà, com amics, per poder informar-vos de les novetats i rebre al mateix temps les vostres noticies i activitats.
La pàgina web està a la disposició de tots els Antics Escolans, per publicar-hi temes d’interès general i en especial pel que fa a les vostres activitats musicals.

En aquesta nova pàgina incorporem un apartat (Arxiu) per anar-hi introduint documentació històrica, partint de l’any 1975.
Esperem doncs la col·laboració de tots, perquè aquesta web ens serveixi per apropar-nos una mica més els que formem aquesta gran família.
Salutacions,
L’Equip de Treball

Avantatges del carnet

cliqueu en aquest enllaç i els trobareu desglossats

 

Assemblea anual UEM

Ja s’ha convocat l’assemblea anual de la UEM. 
Per acord de la Junta s’ha tramès a tothom per correu electrònic, i només a aquells que van entrar el 1969 o anteriorment, i que no tenen correu electrònic, per correu postal.
Si no ho rebeu poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon.
Moltes gràcies.

ÚLTIMES NOTÍCIES

De Canendi Elegantia

Aquest diumenge 29 de novembre, a les 19h. l’Ensemble DE CANENDI ELEGANTIA, amb un nombrós grup d’antics escolans sota la direcció d’en Francesc Garrigosa (promoció de 1973), faran un concert amb el nom “Música eclesiástica de l’Ars Nova al Barroc” a Canet de Mar.
El Concert el podreu vuere per streaming al canal de YouTube https://www.youtube.com/user/ajcanetdemar


Concert entrevista amb Carles Viarnès

EN LÍNIA. Concert entrevista amb Carles Viarnès (promovió 1985) (piano).
Què hi havia abans de la creació? Segons els antics egipcis, un oceà inconcret que rebia el nom de Nun. La mateixa paraula es traduiria a l’esperanto com Ara. Un i altre concepte remeten al pas del temps, element central del nou disc (el quart) del pianista i compositor Carles Viarnès (promoción de 1985), una col·lecció de peces íntimes i evocadores que transporten a dimensions ignotes. Nun és un disc de cocció lenta, gestat en un procés meticulós des del 2015 fins avui. Compost, arranjat i interpretat pel propi Viarnès, que dona vida a cada instrument i a cada so.
El concert el podreu veure per YouTube, en el segment enllaç hi teniu tota la informació

 


Cum Silentio a TV3

Aquesta setmana TV3 s’ha fet ressò del primer treball discogràfic del Cor Cererols sota direcció d’en Marc Díaz (promoció del 2003), i amb un a bona colla d’antics escolans!!
L’àlbum Cum Silentio, amb música meravellosa del P. Anselm Ferrer, V. Goicoechea i T. L. de Victoria.
Disponible a:
Properament també a IDAGIO.
El podeu comprar físicament a la botiga de Montserrat i també online: https://botiga.montserratvisita.com/…/856-cum-silentio
Director: Marc Díaz (promoció 2003)
Sopranos: Brenda Sara, Elionor Martínez, Laura Martínez, Maria Pujades i Sara Sarroca
Altos: Eulàlia Fantova i Maria Amaral (A1) | Albert Baena, Daniel Folqué (promoció 2007) i Mercè Bruguera (A2)
Tenors: Ferran Mitjans (promoció 2005), Matt Thomson i Oriol Guimerà (T1) (promoció 2004) | Joan Mas (promoció 2001), Martí Doñate(promoció 2005) i Pablo Larraz (T2)
Baixos: Francesc Ortega (promoció 2001), Oriol Mallart i Vincent De Soomer (B1) | Antonio Fajardo, Joan Climent (promoció 2004) i Víctor Vilca (B2)
Organista: Joan Seguí (promoció 2006)
Mail: info@corcererols.cat
 
 
 
 
 
 

Concurso de Órgano “Francisco Salinas”

En Joan Seguí (promoció 2006) ha guanyat el Primer premi del “Segundo Concurso nacional de Órgano “Francisco Salinas” a Burgos. El jurat ha decidit per unanimitat otorgar-li aquest reconeixement per davant d’altres organistes.
Moltes felicitats Joan!!
 

 

Revista 440 Clàssica

 
Acaba de sortir el doble número de la Revista 440 Clàssica amb un monogràfic sobre Pau Casals amb notable presència montserratina: apareix un article sobre “Montserrat i l’obra coral” d ‘en Daniel Mestre (promoció 1983) i també un article d’en Joaquim Garrigosa (promoció 1965) sobre l’Orquestra Pau Casals. També hi trobarem una entrevista a en Josep Pons (promoció 1967), on li dediquen una extensa entrevista i la portada de l’altre número.
 
 
 

Segueix-nos al Facebook: