El company Eudald Buch i Torrents, escolà dels anys 2007/11, actuarà amb l’Orquestra de Cambra de Vic com pianista solista.

Nascut a La Garriga l’any 1997,inicià els estudis musicals amb el clarinet, a l’Escola Municipal Josep Aymerich. Posteriorment ingressa a l’Escolania de Montserrat on també va estudiar piano i orgue amb Vicenç Prunés. Ha rebut classes de Vladislav Bronevetzky, professor a lEsmuc. Actualment cursa el batxillerat musical, en l’especialitat de piano, a la Chetham’s School of Music de la ciutat anglesa de Manchester.

El 2013 va obtenir el primer premi de música de cambra amb la violoncel·lista Clara Ferrer, al XII Premi d’Interpretació i Creació de Girona, representant l’Escola de Música de Vic. El mateix any va obtenir el Segon Premi ex aequo en la Categoria-B (fins a disset anys), en la quaranta-quatrena edició del Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya. El 20 de gener de 2014 va actuar en directa a la BBC3, en un programa homenatge a Richard Strauss.

Orquestra

 eudal buch

Concert