Us informem que aquest proper dissabte 20 de juny a les 20:00h, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, tindrà lloc el concert titulat“Juventus” dins el 4rt Cicle de música catalana Joan Manén, un concert coorganitzat amb l’ESMUC i el MNAC. És el darrer concert del Cicle d’enguany, a càrrec de l’Orquestra Simfònica de l’Esmuc, dirigida per Xavier Puig. Del programa en destaquem Juventus Op. A-5 de Joan Manén una obra que fa més de setanta anys que no s’executa, i en el seu moment fou interpretada per grans orquestres com les de Viena, Berlín i París.

 

Desitgem que ens vulgueu acompanyar en aquest gran concert que implica un pas important en el coneixement i difusió de l’obra simfònica de Joan Manén.

 

L’ENTRADA al concert és LLIURE. Podeu fer extensible aquesta invitació a qui ho desitgeu.


Programa