El company Joan Casals, escolà del any 1954, ens adjunta aquest mail per informar-nos dels propers concerts d’orgue.    

Hola a tothom!
Sols uns mots per informar-vos dels propers concerts d’orgue. Aquells que no vareu poder venir a cap dels de l’estiu passat [13/VI a Terrassa; 15/VII a Girona i 24/VII a Berga], teniu dues oportunitats més.., si us ve de gust i si podeu..! JCC

  • Dissabte 3/X a les 8 del vespre al Santuari de Pompeia (caputxins) a BCN (Diagonal). Festejarem la restauració de l’orgue (1910) del P. Robert de la Riba que ha anat a càrrec de l’orguener Antoni González. El compartiré amb en Benet Costa. L’entrada serà lliure.
  • Diumenge 11/X a les 9 de la nit a la Parròquia de la MdD del Remei de Les Corts (BCN). Serà en ocasió de la Festa Major del barri. L’entrada serà lliure.