El proper divendres 16 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, l’Escolania de Montserrat oferirà un concert benèfic pels refugiats sirians. Serà a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Les entrades per a aquest concert solidari es poden ad­quirir a la mateixa Basílica de Santa Maria del Mar o als diferents centres d’El Corte In­glés.

Els diners recaptats en aquest concert es donaran a Càritas Diocesana de Barcelona, que oferirà a les persones refugiades prime­res ajudes bàsiques i les acompanyarà en el seu procés d’integració, donant-les una atenció individualitzada. L’objectiu principal és, òbviament, millorar les condicions de vida d’aquestes persones.

L’Escolania realitza cada any un concert a benefici d’alguna entitat. Són iniciativa dels propis escolans i la seva preparació la por­ten directament els membres del cor. En altres ocasions, l’Escolania ha cantat per a la Fundació Arrels, pels damnificats pels terra­trèmols d’Haití o amb Intermón-Oxfam per ajudar a situacions de pobresa a l’Àfrica.

En aquesta ocasió, davant el drama dels mi­lers de refugiats que vénen a Europa per fugir de la fam i de la mort que la guerra els pot comportar, i tal com ha demanat el Papa Francesc, els escolans han pensat que la mi­llor manera d’ajudar-los era cantant per a ells.

unnamed