BACH ZUM MITSINGEN

Benvolguts,

Tenim el plaer d’anunciar-vos que el prestigiós baríton suís Stephan MacLeod, solista amb directors com Jordi Savall, Philippe Herreweghe, Masaaki Suzuki o Gustav Leonhardt, realitzarà un concert amb BZM el proper dissabte 6 de febrer a les 19:00h al Recinte Modernista de Sant Pau.

En aquest concert també hi participaran els solistes que han rebut recentment la BECA BACH 2016: Elionor Martínez, Julieta Viñas, Henning Jendritza i Vincent de Soomer, tots ells joves cantants amb una gran projecció. Podeu reservar les vostres entrades en aquest enllaç.

Finalment, també aprofitem per avisar-vos que a mitjans de febrer presentarem tota la programació de cantates de J.S.Bach organitzades per BZM durant el 2016.

Moltes gràcies per la vostra atenció.
https://www.youtube.com/watch?v=NoBcr-bAg2c&authuser=0