El compositor igualadí Carles Prat (promoció 1995) ha guanyat dos guardons en el concurs internacional My First 50 years, organitzat per la italiana Associazione Emiliano-Romagnola Cori (ARCO)

AERCO – Accendi la voce

. Segons l’ACN, es tracta de les obres ‘Winter Stars’ i ‘Spring, the sweet spring’, que s’han vist reconegudes amb dos dels premis principals del certamen: el primer premi exaequo en la categoria de sis veus per ‘Spring, the sweet spring’ del poema homònim de l’anglès Thomas Nashe, que serà interpretada pel prestigiós ensemble The King’s Singers. I la peca ‘Winter Stars, sobre un poema de l’estatunidenca Sara Teasdale, ha aconseguit el segon premi en la categoria de 8 veus i serà interpretada pel Corul Madrigal de Romania. Totes dues obres seran editades per l’editorial Hal Leonard d’Estats Units.

També en el mateix concurs l’

Andreu Diport

(promoció 2008) ha quedat 7è amb l’obra “O Vos Omnes”

Moltes Felicitats a tots dos.