Concert a La Pedrera

En Josep-Ramon Olivé i Soler, escolà dels anys 1998/2002 ens envia la invitació següent:

Benvolguts,

Em plau convidar-vos al proper recital que faré a La Pedrera dins el cicle Residències Musicals 2015/16 i que serà aquest diumenge que ve dia 20 a les 18h. En aquesta ocasió tindré l’oportunitat de cantar al costat del pianista Jordi Armengol i Puig, també escolà dels anys 1987/91, i el repertori inclourà cançons de Schubert, Strauss, Ravel, Mompou i Morera.

Espero que sigui del vostre interès!

Una abraçada,

Josep-Ramon Olivé

Programa de mà – Concert lied amb piano – Josep -Ramon Olivé DEF

Concert Rèquiem de Mozart

El company Jordi Serra i Coma, escolà dels anys 1973/77 ens convida a l’esdeveniment de Cor de Cambra de la Diputació de Girona, en el que hi participa com cantant. El tenor i baríton solistes també son antics escolans.

Interpretaran El Rèquiem KV 626 de Wolfgang A. Mozart els dies 16, 17 i 18 de març a Santa María del Mar i el 21 al Palau de la Música Catalana a les 21/h.

PDF:   REQUIEM DE MOZART

 

 

 

 

Concert de Cant Gregorià

En Santi Vilarrubla, escolà dels anys 1949/53 ens passa el següent mail:

Benvolguts,, i especialment per  aquells que  vareu conviure amb el P. Beda (actualment Ramon Moragas, que amb els seus 92 anys de edat dirigeix el Grup de Cant Gregorià de l’Ateneu de Sant Just Desvern).

En nom del Grup de Cant Gregorià de l’Ateneu de Sant Just Desvern us convido al concert que tindrà lloc el proper diumenge 13 de març a les 19 h. a la Capella de la Mare de Déu de l’Esperança del carrer Palma de Sant Just número 2 de Barcelona, sota la direcció de Ramon Moragas.

33 anys de fidelitat al cant gregorià.

Programa veure PDF

ProgramaInterior

BACH ZUM MITSINGEN

Benvolguts,
Ens fa molta il·lusió presentar la programació de cantates de Bach pel 2016. Aquest any celebrem el 5è aniversari del projecte BZM i, per tant, ja haurem realitzat gairebé 40 cantates d’aquest immens cicle de J.S.Bach.
Seguim doncs oferint la possibilitat d’apropar-se a la música de Bach, interpretada sempre amb instruments barrocs i criteris històrics, i respectant alhora la data litúrgica per la qual Bach va escriure cada obra.
Per les característiques del projecte (el treball intensiu i la dificultat de les obres que proposem) BZM està dirigit a persones amb experiència coral i formació musical. Podreu trobar tota la informació  i la manera com participar-hi a la següent pàgina web:
Moltes gràcies pel vostre interès.

Concert amb BZM

BACH ZUM MITSINGEN

Benvolguts,

Tenim el plaer d’anunciar-vos que el prestigiós baríton suís Stephan MacLeod, solista amb directors com Jordi Savall, Philippe Herreweghe, Masaaki Suzuki o Gustav Leonhardt, realitzarà un concert amb BZM el proper dissabte 6 de febrer a les 19:00h al Recinte Modernista de Sant Pau.

En aquest concert també hi participaran els solistes que han rebut recentment la BECA BACH 2016: Elionor Martínez, Julieta Viñas, Henning Jendritza i Vincent de Soomer, tots ells joves cantants amb una gran projecció. Podeu reservar les vostres entrades en aquest enllaç.

Finalment, també aprofitem per avisar-vos que a mitjans de febrer presentarem tota la programació de cantates de J.S.Bach organitzades per BZM durant el 2016.

Moltes gràcies per la vostra atenció.
https://www.youtube.com/watch?v=NoBcr-bAg2c&authuser=0