Avantatges del carnet

CARNET SOCI DE LA UEM (UNIÓ ESCOLANIA DE MONTSERRAT)

AVÍS IMPORTANT: En tots els casos caldrà ídentifïcar-se amb el carnet per gaudir dels descomptes, i ei descompte és únicament pel titular del carnet excepte quan s’especifica el contrari. A més a més poden demanar-nos que s’ensenyi el DNI

TRANSPORTS

Cremallera de Montserrat 4.50€ bitllet de pujada i baixada. Aquest bitllet només es pot comprar a l’estació de Monistrol Vila, la que hi ha l’aparcament dels cotxes.

Aeri de Montserrat. Descompte de 50% aprox (tarifa nen)

Aparcament a Montserrat. Informar-se directament escrivint a uem@escolania.cat

 

BOTIGUES

Cal mostrar el carnet abans de registrar els productes a caixa.

Llibres i música. Descompte 10%

Quevíures. Descompte 10%, excepte productes bàsics (pa, oli, sucre, ilet) i premsa (sense descompte)

Resta de productes. Descompte 20%

 

ESPAI AUDIOVISUAL “MONTSERRAT, PORTES ENDINS” Gratuït per l’antic escolà i parella, fills i pares (acompanyats del titular). Els germans també estaran inclosos sempre i quan acompanyin l’Antic Escolà i aquest sigui menor d’edat.

MUSEU DE MONTSERRAT I SANTA CECÍLIA Gratuïts per l’antic escolà i parella, fïlls i pares (acompanyats del titular). Els germans també estaran inclosos sempre i quan acompanyin l’Antic Escolà i aquest sigui menor d’edat.

 

RESTAURANTS, BUFET I BARS

Descompte 20% en tots els establiments aplicable al titular, parella, Fills i pares (acompanyats del titular). Els germans també estaran inclosos sempre i quan acompanyin i’Antic Escolà i aquest sigui menor d’edat.

Cal identificar-se mostrant el carnet abans de registrar el consumit a caixa.

 

ALLOTJAMENTS Cal indicar que es té el carnet de UEM en fer la reserva, i mostrar-lo en fer l’entrada a la recepc.

Hotel Abat Cisneros: Descompte del 20% sobre preu tarifa aplicat a l’habitació que ocupi el titular (subjecte a disponibilitat). Alguns dies a l’any en temporada baixa el descompte pot arribar al 30% (consultar Hotel per més detalls).

Cel·les Abat Marcet: Descompte 20% sobre preu tarifa aplicat a la cel-la que ocupi el titular (subjecte a disponibilitat). Aiguns dies a i’any en temporada baixa el descompte pot arribar al 30% (consultar Cel·Ies per més detalls).